Nordland på nett
inordland.com

Med tog i, til eller fra Nordland - togtider og togruter for Nordland.


Rutetider og rutetabeller for tog til, i og fra Nordland.

Forsiden
.
Aviser
Barn og unge
Bil
Bilder
Bilforhandlere
Bilutleie
Bokhandlere
Bolig
Bransjer
Bruktbiler
Bussruter
Bøker
Båt
Båtruter
Camping
Eiendomsmeglere
Elektrobutikker
Fergeruter
Flybilletter
Friluftsliv
Historie og kultur
Hobby og fritid
Hotell
Hurtigbåtruter
Interiørbutikker
Jobb
Kart og geografi
Klubber
Lag og foreninger
Ledige stillinger
Leiebil
Mat og drikke
MC
Motor
Møbler
Natur
Nyheter
Næringsliv
Offentlige etater
Opplevelser
Oppslagsverk
Overnatting
Reise
Reisebyrå
Rutetider
Severdigheter
Slektsforskning
Ting å gjøre
Togtider
Turistinformasjon
Utdanning
Været
Webkameraer
.

Tog Bodø - Trondheim

Les om og finn lenker til rutetabell for toget mellom Bodø og Trondheim. Dette toget går 2 ganger i døgnet helt fram. Muligens korresponderer toget med andre tog som går fra Mosjøen eller Mo i Rana, slik at det er mulig å reise flere ganger i døgnet fra Bodø til Trondheim - sjekk i rutetabellen.

Saltenpendelen - Saltenpendleren

Se rutetabeller for Saltenpendelen nede på siden hos sj.no. Dette toget betjener pendlere mellom Bodø og Salten i Nordland.

Tog til Lofoten

Nei, du kan ikke reise med tog til Lofoten. Se tog til Narvik eller Bodø, stasjonene i disse byene er de som er nærmest Lofoten.

Nordlandsbanen (Trondheim - Bodø)

"En tur med Nordlandsbanen byr på unike naturopplevelser og spennende stoppesteder. Vi anbefaler at du tar togturen i etapper og bruker tid på å utforske de flotte stedene underveis." - fra nsb.no sin tid. Nå er det sj.no som kjører toget. Nordlandsbanen ender opp i Bodø og herfra kan en ta ferge til Lofoten.

Narvik - Kiruna - Luleå

Rutetider for toget mellom Narvik og Luleå. Toget går via Kiruna og Boden. På norsk side kjennes banen også under navnet Ofotbanen. Toget er nærmeste alternativ for folk i Troms og Finnmark.

Nord-Norgebanen

Jernbanen fra Sør-Norge stopper i Bodø - og til Narvik kan du reise med tog via Sverige. Aksjonsgruppa for Nord-Norgebanen er en tverrpolitisk gruppe bestående av politikere, enkeltpersoner og personer tilknyttet miljøorganisasjoner fra Nordland og Troms.

Tog Trondheim - Bodø

Rutetider for toget Trondheim - Bodø, se etter Nordlandsbanen. SJ Norge skriver ellers at "... Nordlandsbanen ettertraktet blant turister, da banen krysser over polarsirkelen på Saltfjellet med midnattssol." Fra Bodø er det ferge til Lofoten.
.  
Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024